NÅ MÅL MED SALVA

For å dra på klassetur eller idrettsleirer må man kunne finansiere det. Det finnes flere måter å gjøre det, men bare Salva har et helt unikt konsept. Med Salvas konsept kan man raskt tjene inn penger uten risiko. I tillegg tilbyr vi, i samarbeid med våre forretningspartnere, tilgang til et meget fordelaktig tilbud om overnatting hos Thon hotels sport.  Med Salva kan dere tjene penger, og spare penger!

Salva er et norsk selskap som jobber for å løse inntektsutfordringer for idrettslag, skoleklasser og foreninger. Firmaet ble opprettet på Tommy Evensens initiativ sammen med Tommy Kristian Wilhelmsen og Anja Johnsen i 2012.

Tommy Evensen jobbet i flere år som produksjonssjef i Moods of Norway og har lang erfaring med produksjon av klær. Med sin bakgrunn, så han muligheter til å bidra på inntektssiden for ungdom i skole og idrett. Ved å tilføre spennende elementer fra moteidustrien skal Salva bidra til en enklere og mer spennende måte å øke inntektene.

Salvas konsept skal bidra til å hjelpe idrettslag, skoleklasser og foreninger med å tjene og spare penger. Det vil si at vi tilbyr meget lettsolgte produkter med god fortjeneste, enkel logistikk og sponsoravtaler.

Salva redder

Salva betyr «reddende» på latinsk. Vårt mål er å skape et gjenkjennelig merke med god kvalitet og kult design.