Personvernerklæring

Hvem vi er

Vi er SDugnad AS, en totalleverandør av produkter til dugnad. Vi leverer tjeneste salvadugnad.no.

Vår kontaktinformasjon:

SDugnad AS
Vekstveien 17
3474 Åros

Foretaksregisteret 998715474MVA

Vår nettstedsadresse er: https://salvadugnad.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Kontaktskjemaer

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Vi deler ikke opplysninger om deg til noen.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet, lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Nettbutikk

Vi samler inn informasjon om deg under betalingsprosessen i vår butikk.

Hva vi samler og lagrer

Når du besøker nettsiden vår, samler vi:

 • Produkter du har sett på: vi bruker dette til, for eksempel, å vise deg produkter du nettopp har sett på
 • Lokasjon, IP-adresse og nettlesertype: Vi bruker dette for å beregne skatt og fraktkostnad
 • Fraktadresse: Vi ber om dette så vi kan estimere frakt (om nødvendig) og, selvsagt, sende deg ordren!

Vi bruker også cookies for å holde orden på hva du har lagt i handlekurven mens du surfer på vår nettside. Les mer om cookies her.

Når du kjøper fra oss, ber vi deg om å gi informasjon, inkludert navn, faktureringsadresse, fraktadresse, e-postadresse, telefonnummer, kredittkort/betalingsinformasjon og valgfri kontoinformasjon som brukernavn og passord. Vi bruker denne informasjonen til formål, for eksempel, til:

 • Send deg informasjon om din konto og bestilling
 • Svar på dine forespørsler, inkludert tilbakebetalinger og klager
 • Behandle betalinger og forhindre svindel
 • Sett opp kontoen din for butikken vår
 • Forfølge alle juridiske forpliktelser vi har, for eksempel beregning av skatter
 • Forbedre våre tilbud
 • Send deg markedsføringsmeldinger, hvis du velger å motta dem

Hvis du oppretter en konto, lagrer vi ditt navn, adresse, e-post og telefonnummer, som vil bli brukt til å fylle ut kassen for fremtidige bestillinger.

Vi lagrer generelt informasjon om deg så lenge vi trenger informasjonen for de formålene vi samler inn og bruker, og vi er ikke lovlig pålagt å fortsette å beholde det. For eksempel lagrer vi bestillingsinformasjon for XXX år for skatt og regnskapsmessige formål. Dette inkluderer navn, e-postadresse og faktura- og fraktadresser.

Vi vil også lagre kommentarer eller vurderinger, hvis du velger å legge inn det.

Hvem som har tilgang

Medlemmer av vårt team har tilgang til informasjonen du gir oss. For eksempel kan både administratorer og butikkansvarlige få tilgang til:

 • Bestill informasjon som det ble kjøpt, når den ble kjøpt og hvor den skulle sendes, og
 • Kundeinformasjon som navn, e-postadresse, faktura og fraktinformasjon.

Våre medarbeiderne har tilgang til denne informasjonen for å hjelpe til med å oppfylle bestillinger, behandle refusjoner og støtte deg.

Hva vi deler med andre

Vi deler informasjon med tredjeparter som hjelper oss med å levere våre bestillinger og lagre tjenester til deg:

 • Stripe: For å betale med kort om du velger det. Dette er en anerkjent betalingsformidler. Les deres personvernerklæring her.
 • MailChimp: For automatiserte oppfølgings e-poster og nyhetsbrev.

Betalinger

Vi benytter Stripe som betalingsformidler dersom du velger det.

Vår kontaktinformasjon

Har du kommentarer eller spørsmål om personvern, kan du kontakte oss via vårt kontaktskjema.